DESPRE NOI

DESPRE COMPANIE

Plecand de la cunostintele dobandite, de catre managerul companiei, in sectorul executiei lucrarilor de constructii, finantate din surse private/publice sau fonduri europene, de-a lungul a peste 15 ani de activitate, a fost infiintata in anul 2015 compania Tomsbau, avand ca domeniu principal, activitatea de consultanta tehnica in Constructii Civile si Industriale.

De la infiintare, compania a fost implicata in zeci de proiecte de constructii , avand fiecare specificul ei , acoperind astfel o arie mare a lucrarilor de constructii. Compania a participat la realizarea, verificarea si urmarirea mai multor proiecte  de cladiri de birouri, cladiri rezidentiale sau industriale,  fiecare cu caracteristicile sale, ceea ce a dus in permanenta la dezvoltarea expertizei companiei  si a personalului acesteia.

Flexibilitatea companiei este un alt avantaj competitiv pe care l-am dobandit , putand participa atat la proiecte de dimensiuni mari, cat si la proiecte de dimensiuni mici, dezvoltate fie de persoane juridice , fie de persoane fizice.

DESPRE ACTIVITATE

Compania isi desfasoara activitatea de dirigentie si consultanta in toate sectoarele de constructii, cu precadere in sectoarele constructiilor civile ( rezidentiale, de birouri ) si industriale ( de productie si depozitare), dar si pe segmentul de consultanta in proiectele finantate din fonduri europene, care au in componenta si lucrari de constructii.

Compania isi doreste sa serveasca , prin expertiza sa, solicitarilor clientilor, persoane fizice sau juridice , care doresc sa dezvolte o investitie in constructii, cu finantare privata sau din fonduri europene, in toate fazele procesului, plecand de la intentia realizarii unei investitii si pana la finalizarea acesteia, in vederea obtinerii unor produse conforme cu asteptarile clientilor.

Sa cunoastem pe scurt compania Tomsbau.

Expertiza companiei in domeniul constructiilor civile si industriale si a proiectelor cu finantare europeana, este data cu precadere de expertiza resursei umane ce activeaza in aceasta companie, respectiv a managerului acesteia cat si a colaboratorilor ei, in cei peste 15 ani de activitate din domeniul constructiilor finantate din surse private/publice sau fonduri europene. Principalele directii de actiune ale companiei sunt:

Diriginte de santier si consultanta constructii:

Experienta si cunostintele  obtinute prin implicarea in nenumarate lucrari de constructii, a dat posibilitatea companiei, prin personalul sau, sa asigure suport clientilor in orice etapa a procesului de construire , atat in relatia cu autoritatile din domeniu pentru obtinerea diverselor autorizatii/avize, cat si in colaborarea cu proiectantii si contractorii lucrarilor de constructii, astfel incat sa fie indeplinite cerintele  din punct de vedere legislativ si calitativ, incadrarea in termenele de executie si nu in ultimul rand in bugetul propus al beneficiarilor finali.

Consultanta fonduri europene

Compania a fost implicata in realizarea si implementarea a numeroase proiecte finantate din fonduri europene, care au avut in componenta si lucrari de constructii. In cadrul acestor proiecte s-a asigurat o consultanta integrata, tehnica si de afaceri, beneficiarilor de finantari europene, astfel incat acestia au reusit implementarea proiectelor in conditiile prevazute in planul de afaceri propus.

Diriginte de Santier