DIRIGINTE DE SANTIER

Diriginte santier

Asa cum este definit in legislatia actuala Dirigintele de santier este reprezentantul Beneficiarului in executia lucrarilor de constructii. Obiectivul si sarcinile principale ale acestuia sunt legate de verificarea execuţiei corecte a lucrărilor de construcţii, pe tot parcursul acestora;

Orice lucrare de constructii este obligatoriu , conform legislatiei in vigoare (legea 10/1995 republicata in 2016), sa fie verificata si urmarita de un diriginte de santier. Contractarea sau angajarea acestuia este obligatia si sarcina Beneficiarului/Investitorului.

Neasigurarea verificării execuţiei lucrărilor de construcţii printr-un diriginte de santier autorizat se sanctioneaza cu amenda de la 10.000 -20.000 lei.

Chiar si in cazul lucrarilor de mici dimensiuni, care presupun emiterea unei autorizatii de constructie, dirigintele de santier intocmeste la finalizarea lucrarilor Referatul Dirigintelui de Santier. Acesta este absolut necesar pentru receptia la terminarea lucrarilor si semnarea procesului verbal de receptie.

In baza procesului verbal de receptie la terminarea lucrarilor se intabuleaza constructia, se inregistreaza la directia de taxe si impozite, poate face obiectul vanzarii/cumpararii s.a.m.d. Practic constructia intra in circuitul legal al bunurilor imobile.

Specialistii nostri, autorizati de catre Inspectia de Stat in Constructii, va pot oferi servicii pentru Diriginte de Santier, in domeniul Constructiilor Civile Industriale si Agricole, categoria de importanta C si D, in toate regiunile tarii, cu precadere in regiunea Bucuresti-Ilfov si imprejurimi.

Preturile orientative si serviciile minime oferite de  expertii nostrii autorizati ca diriginte santier  le puteti gasi AICI .

In completarea serviciilor de mai sus, putem asigura si consultanta, asa cum este descris la sectiunea CONSULTANTA CONSTRUCTII si CONSULTANTA FONDURI EUROPENE ;